dimecres, 18 de maig del 2011

Fundació Muntanyencs per l'Himàlaia

Mountaineers for the Himalayas Foundation (MHF) és una fundació privada sense connotació religiosa o política i sense ànim de lucre, que vol agrupar als muntanyencs solidaris amb els nens i nenes de les muntanyes del Nepal, Pakistan, Tibet, Bhutan i la India amb l’esperança d’obrir una via a l’educació.

MHF neix l’any 2002 al Principat d’Andorra amb la voluntat de canalitzar els esforços de la comunitat excursionista i himalayista i de tots els amants de la muntanya cap al foment de programes d’educació bàsica destinats als joves d’aquells països que conformen les serralades de l’Himàlaia i del Karakorum a través de col·laboradors locals d’absoluta confiança.

MHF vol, d’aquesta manera, sumar esforços per a pal·liar una de las necessitats més primàries y urgents de les poblacions del Himàlaia como és el dret a l’educació.

L’any 2010, MHF s’estableix a Euskadi de la mà d’Edurne Pasaban qui, des de l’any 2003, col·labora activament a la fundació.



PROJECTE EVEREST SOLIDARI



Des de la Fundació Muntanyencs per l’Himàlaia us volem fer partícips del nostre nou projecte, que està relacionat amb l’expedició que l’alpinista basca, Edurne Pasaban, està duent a terme actualment a l’Everest.


Després d’haver assolit la fita de ser la primera dona del món que ha coronat amb èxit les 14 muntanyes de més de 8.000 metres d’alçada, l’Edurne ha volgut acabar on va començar fa 10 anys, a l’Everest, i tornar-lo a pujar sense ajuda d’oxigen artificial, ja que és l’únic 8.000 que ha coronat amb aquesta ajuda artificial.

Així, el seu objectiu és tancar el cercle i, al fer-ho, ens ha donat l’oportunitat de poder participar en un projecte engrescador i solidari.

Des de Muntanyencs per l’Himàlaia, i a través del Web d’Edurne Pasaban http://www.edurnepasaban.com/, us animem a participar en el projecte EVEREST SOLIDARI.

Aquest projecte va destinat al finançament del Kailash Hostel, llar que la fundació gestiona a Katmandú i on hi ha 97 nens i nenes apadrinats des d’Andorra, Espanya, França, Suïssa, Dinamarca, el Regne Unit i els Estats Units. Es tracta de nens i nenes de les regions més remotes del Himàlaia provinents de famílies pobres. Des de la Fundació Muntanyencs per l’Himàlaia els hi oferim l’oportunitat d’estudiar a través d’un sistema d’apadrinament anual. Trobareu tota la informació referent al Kailash Hostel al nostre Web http://www.mount4him.org/

Amb el projecte EVEREST SOLIDARI hem posat a la venda tots i cadascun dels 8.848 metres de l’Everest i els diners recollits aniran destinats al finançament del Kailash Hostel. Cada setmana se sortejaran grans premis!!!!

Per a participar al projecte és tant fàcil com anar al Web http://www.edurnepasaban.com/ i seguir les instruccions!

Tothom hi pot col•laborar en funció del seu pressupost i les seves ganes:



1 metre ............5.-€
2 metres .............10.-€
3 metres .............15.-€
4 metres .............20.-€
5 metres ..............25.-€
6 metres ..............30.-€
7 metres ..............35.-€
8 metres ..............40.-€
9 metres ..............45.-€
10 metres ...............50.-€
15 metres ................75.-€
20 metres ...............100.-€
25 metres ................125.-€
50 metres ................250.-€
100 metres ..................500.-€


Per a qualsevol informació addicional o aclariment no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Animeu-vos a participar-hi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!